Zwarte Ridder Autoreiniging

Hier kunt u terecht voor behangverwijdering zodat u kunt genieten van een auto die weer zo goed als nieuw is. The Black Knight Car Co. biedt betrouwbare custom car cleaning met de langste service policy in Rotterdam. Wij kijken ernaar uit om u in de toekomst van dienst te zijn!

Beste autopoetsservice in Het Steenstraat Rotterdam

Onze hoofdtaak ligt binnen het domein van persoonlijke verzorging en hygiëne. Onze auto's zijn altijd schoon en altijd op zoek om u een schoon, opgeruimd en verstandig interieur te geven en tegelijkertijd zo modieus mogelijk te blijven. Wij bieden een uitgebreid gamma van reinigingsdiensten aan, gaande van tapijtreiniging, car wash, tot full detail car wash met applicator. Dergelijke diensten zijn niet alleen gericht op enkele speciale auto's en bestelwagens, met name dienstauto's of luxemodellen, maar ongeacht eigendom en specificatie hebben wij alle bereidheid om onze eigenaren de beste oplossing aan te bieden.


De reinigingswerkzaamheden worden uitgevoerd door professionele technici die een geëvalueerde en grondige reiniging zullen uitvoeren met een professionele en veeleisende aanpak. Tijdens de schoonmaak worden de ramen en de drogers gereinigd om de tekenen van rook en andere giftige stoffen ophoping te verminderen.

Gevestigd in de stad Rotterdam, in het hart van het stadscentrum, biedt de Black Knight Car Company de beste manier van het reinigen van het voertuig of huis kwestie kleur 2004 en verder. Onze beloningen zijn veilige toegang tot uitstekende voertuigen en ook profiteren van onze uitgebreide kennis van de meest in-demand interieur onderdelen en apparatuur. Bij Black Knight Car Co. verzekeren onze poetsafdelingen u van een poetsritueel waar u zeker keer op keer voor terug zal komen.